www.fysioterapiajohanna.net

Fysioterapia Johanna Oy on fysioterapia-, conicterapia-ja SPA-palveluja tuottava yritys Joutsenossa . Yrityksellä on monipuoliset ja ammattitaitoiset palvelut yli 20 vuoden kokemuksella.

Meillä on palveluidemme tarpeita vastaavat hoito-ja harjoitustilat toimipisteessämme. Teemme kotikäyntejä sekä asiakkaan kotiin että hoitolaitoksiin. Fysioterapia asiakkaita hoidamme lääkärin lähetteellä (KELAN suorakorvaus)  ja ilman. Olemme KELAN vaikeavammaisten yksilöterapian palveluntuottaja.


Fysioterapiassa erikoisosaamiseemme kuuluu neuraalikudoksen mobilisaatio, fasciakäsittely, kinetic control, postoperatiivinen fysioterapia ja kinesioteippaus. Meillä on pitkäaikainen kokemus ikääntyneiden ja muistisairaiden kuntoutuksesta. Eksoten alueella olemme omaishoidon PALVELUSETELI tuottaja.


SPA-palveluihimme kuuluvat erilaiset hierontahoidot yhdistettyinä turve-, savi-, parafiini- ja aromakylpyhoitoihin. Hoitovalikoimaamme kuuluvat ihon luomuSpa kuorinnat. Meiltä saa myös lahjakortteja.

Colonicterapia hoito (koneellinen suolihuuhtelu) on hoitolamme uusin palvelu, joka on käynnistynyt 2017. Hoitoja antaa yrittäjä Johanna Laakkonen, joka on suorittanut colonicterapeutin opinnot ja valmistunut 2018.